07 d’octubre 2011

Llibres de fons amb Aeditors

Podríem dir que Aeditors té dues línies editorials: la promoció d'autors ebrencs, i els llibres de fons d'autors ja clàssics que mereixen trobar-se a qualsevol llibreria.
Seguint aquesta segona línia. Aeditors acaba de publicar els següents quatre llibres:
.
Quanta terra necessita un home?, de Lev Tolstoi. Un breu conte moral que repta el pas del temps en la seva actualitat i que descriu la condícia innata en tots nosaltres i que temptarà de dominar-nos fins a la mort.
.
Una guia per a la mort, del lama Jinpa Gyamtso. Una detallada i entenedora visió de la mort segons la tradició del budisme tibetà. Segons els seus ensenyaments, la consciència té, en el m oment de la mort, una gran lucidesa, fins a un nou renaixement.
.

La veu del silenci, d'Helena P. Blavatsky. Una petita síntesi del complex i particular pensament teosòfic. Un cos de pensament que als inicis del segle XX va influenciar poderosament artistes i creadors com Kafka, Yeats, Kandinsky o Valle-Inclán. Tanmanteix, poderosament poètic.
.

De la lectura, de Marcel Proust. Un delició elogi de la lectura que, entre unes aparentment banals i enlluernadores digressions, ens condueix hàbilment cap a la subtil i íntima relació de la lectura amb la llibertat de l'esperit.