02 de gener 2012

Escriptors/es accessibles

Gràcies a les xarxes socials, la majoria d'escriptors/es són bastant accessibles. És relativament fàcil posar's'hi en contacte, fer-li preguntes, comentar les emocions despertades per l'obra directament amb l'autor. Malgrat tot, detecto que els lectors/es que ho fan representen un percentatge molt baix, almenys en el meu cas. Jo no tinc milers de lectors, però sí alguns centenars, i el fet que ahir, per exemple, una lectora em comentés la lectura d'un dels meus llibres al facebook és un fet inusual i em desperta molta satisfacció. És la demostració que la teva obra ha arribar realment a algun lloc, lluny de les fredes dades que et passa anualment l'editorial (fredes i minses, no ens enganyem).
Potser això vol dir que com a lectors som tímids, o massa prudents i no gosem molestar o, simplement, no sentim cap necessitat de posar-nos en contacte amb l'autor.

1 comentari:

cantireta ha dit...

Jo, si me comenten, surto al balcó i me ruixo amb cava!
Me vaig llegir el teu llibre, però jo no em considero capacitada per criticar res, perquè llegeixo poc i no són llibres ( gramàtica, exàmens, redaccions ). Em va agradar MOLT.