13 de novembre 2015

El llibre de la Marató - Diabetis i obesitat


Ja està a les llibreries un nou llibre col·lectiu on col·laboro. Tots els llibres són especials, però aquest té un plus que el fa gairebé únic, ja que es tracta de El llibre de la Marató - Diabetis  i obesitat, que enguany publica el col·lectiu d'editorials Llegir en català.
El meu relat, que es titula Persones i personatges, és una barreja de dietarisme i microcontes. Per a escriure'l vaig passar unes hores a la sala d'espera d'endocrinologia de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, prenent nota de tot el que veia, escoltava i sentia. Enmig d'aquestes notes, s'intercalen uns quants microcontes que m'inspiren.
Els autors escriptors i il·lustradors que col·laborem al llibre som: Margarida Aritzeta, l’avi (Lluís Recasens), Joan Benesiu, Sebastià Bennasar, Esperança Camps, Roser Capdevila, Antònia Carré-Pons, Jordi Cervera, Cristina Curto, Anna Fando, Mercè Foradada, Martí Gironell, Teresa Juvé, Lyona (Marta Puig), Ferran Martín, Jordi Nopca, Bel Olid, Jesús M. Tibau, Joan Todó, Rafael Vallbona, Glòria Vives.