22 d’abril 2022

Resum novetats ebrenques per sant Jordi



  Des de 2014, repasso  amb Gustau Moreno a Canal 21 Ebre les novetats ebrenques per Sant Jordi.

Fent feina de formigueta durant tot l'any, a partir de l'endemà de Sant Jordi, procuro estar a l'aguait i no deixar-me cap dels llibres, essencialment de literatura, que s'han publicat, i ho faig amb estima pels meus companys de lletres. Demano disculpes pels oblits que segurament tindré, perquè el nombre de llibres, un cop més, és alt i divers.

Acostumen a ser una cinquantena cada any, i fa aproximadament em va sobtar portar-ne poc més de vint. Però en poques setmanes, i fins i tot dies, l'allau ha estat considerable, i gosaria a dir que difícil de digerir. El meu consell per a autors, editorials, etc, seria no esperar a última hora per a abocar al mercat literari aquesta allau de novetats en tan poc temps, i tan prop de Sant Jordi.

Finalment, passem de nou de cinquanta, amb la certesa absoluta que hi haurà mancances.

Ho podreu veure en directe al programa Primera columna, el 22 d'abril a partir de les 10.15 hores, i aquí penjaré el vídeo.

Gràcies a Canal 21 Ebre en general i, en concret, al Gustau, per la delicadesa i coneixement amb què tracta els temes culturals, i perquè és un goig mantenir tertúlis davant o darrere de la càmera.

Més informació de novetats ebrenques a la web beabà, autèntica enciclopèdia en aquesta matèria.