09 de maig 2023

 






8 de maig de 2023, trobada mensuals dels diLLUMs d’arts al Forn. Després de posar una mica d’ordre (només una mica) al delicíos desordre de la gent que arriba al Forn de la Canonja amb ganes de retrobar-se amb amics, o de fer-ne de nous (perquè la família no para de créixer), comencem a sopar i a comentar algunes coses:

Obrim una nova campanya de camisetes dels Dillums, que ja vam emprendre el 2021.

Passem el vídeo promocional de l’obra Lorca live, amb Fuensanta López, que tindrà lloc al Teatre Auditori de Tortosa l’1 de juny.

Comentem la propera exposició de Toni Martínez, a Horta de Sant Joan, i visualitzem algunes de les seves obres.

Comentem la pintura que Agustí Forner ha penjat al menjador  de la sala diLLUMs, un tríptic on exposa la seva visió de la guerra, que podria resumir amb aquestes fases: marejant la troca, ja s’ha armat, i parlen de pau.

Comentem alguns dels llibres, novetats el passat Sant Jordi, d’autors presents al sopar: Amb els ulls de l’àngel, d’Àngel Martí, Amor en blau i negre, de Montse Boldú, Hi entra de puntetes la llum, de Jesús M. Tibau (que es presentarà el proper 12 de maig a L’Ametlla de Mar), i El legado, de Ramon Chordà.

Felicitem Xavier Miró per l’èxit del festival de cinema Trets, que ha tingut lloc el passat cap de setmana a La Ràpita, i avancem que properament ens parlarà del Monfilmat, d’Amposta.

Cinta Galiana, de Trens Dignes, ens convida a l’acte de presentació del projecte de tramvia que uniria diversos pobles del Baix Ebre i Montsià, que tindrà lloc l’11 de maig, al Centre Cívic de Ferreries

Finalment, Quimo Panisello i Marina Pallás ens parlen del llibre Contacto, sobre la coneguda discoteca dels anys 80 i 90, i Sisco Lahosa dedica la secció musical d’avui als anys 80.

Més imatges a l'àlbum de fotos