26 d’octubre 2007

2a Trobada d'escriptors de les Terres de l'Ebre a Amposta

Demà dissabte 27 d'octubre, a partir de les 11h, tindré el paler de participar a la 2a Trobada d'escriptors de les Terres de l'Ebre, que enguany porta el títol "De l'esborrany a l'impremta" i que tindrà lloc a la Biblioteca Sebastià Juan Arbó d'Amposta. La novetat d'enguany és que també hi haurà presents editors amb l'objectiu de realitzar un col·loqui d'anàlisi del present i del futur del món editorial a les quatre comarques ebrenques. Aquesta trobada sorgeix l'any 2006, fruit de l'inquietut de diversos autors i gent del món del llibre ebrenc, i vol marcar una altra data de trobada durant l'any, d'escriptors, editors i lectors, i sumar-se així a la que ja fa, cada mes de juny des del 2004, la Fira del Llibre i l'Autor Ebrencs.
Ja han confirmat la seua participació els autors, Rafel Aro, Albert Guiu, Rafel Duran, Josep Igual, Montse Soriano, Jesús Ma Tibau, Emigdi Subirats, Joaquim Vilarnau, etc, així com editors com Àlex Ferrer d'Aeditors, com representants de Cossetània Edicions, Onada Edicions, etc. La tertúlia la moderarà Albert Pujol, director de la Fira del Llibre i l'Autor Ebrencs.
Per donar-li un caire festiu, clourà l'acte un espectacle basat en lletres d'autors ebrencs, anomenat "Lletres d'aigua" a càrrec del cantautor Jesús Fusté. Aquest espectacle va estrenar-se en la passada edició de la Fira del Llibre i l'Autor Ebrencs i està tenint molt bona acollida tant a les nostres terres com també fora.