19 de desembre 2007

35è joc literari


Com ja anunciava al meu post anterior, els jocs literaris de tots els dimecres arriben a la 35a edició, aquest cop amb una nova proposta creativa. Altres mesos ja he estimulat la vostra creació literària amb propostes de continuar algun relat breu. Aquesta vegada, el repte que us llanço és molt més obert, i es tracta que escriviu un text, en vers o en prosa, sense límits d'espai, des de les dues línies fins a tot allò que us vingui de gust, inspirat per la imatge que encapçala aquest post i que me l'envieu a jesusimaite@gmail.com .


Animeu-vos, que les vostres participacions en aquesta mena de jocs em fan més alegria encara que la resta, que és molta. Com en altres ocasions, totes les vostres propostes seran vàlides i obtindran punts per al sorteig dels premis d'aquest mes: un lot de productes de qualitat de les Terres de l'Ebre, cedit per Soldebre, i dos exemplars del Diccionari de la Llengua Catalana, de l’Institut d’Estudis Catalans, i que podeu observar al post anterior. Teniu temps fins el 2 de gener i ja us aviso que és probable que alguns o tots els textos siguin exposats al bloc, llevat que em demaneu explícitament que no ho faci.

Em faria especialment feliç la recepció de textos d'alumnes de Batxillerat o d'ESO, per la qual cosa proposo als professors de literatura que incitin a la participació.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ja falta poc ...! una ultima pista... el tinc negre

victor Rocco ha dit...

hola soy de chile y no hace mucho tengo un blog de literatura, quiciera que le hicieran una visita y opinen sobre mi trabajo es tierradeletrassur.blogspot.com, chao gracias

Uribetty ha dit...

És un joc literari interessant, intentaré participar amb algun poema dels meus.
Salut company!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.