16 de desembre 2007

Camprebloc

Avui ha tingut lloc el Camprebloc, una activitat organitzada per l'Associació Cultural Soldevila per a posar de manifest l'èxit del fenomen blocaire a Campredó.

En primer lloc s'han realitzat dues taules per a presentar diversos blogs: una de blogs apareguts darerrament en Campredó, i una altra anomenada Jordibloc.

Seguidament s'ha fet entrega del premi Top ten ebrenc, organitzat per l'Emigdi Subirats, que també ha coordinat i presentat la jornada, i que després de la votació realitzada pels blocaires ebrencs ha recaigut, mereixedorament, en Gustau Moreno i La Marfanta.

Per acabar, Jaume Llambric ens ha mostrat els seus podcast que es poden escoltar al seu bloc El basas de les espècies, i que són una gran iniciativa per a difondre la poesia en general, i la poesia de les Terres de l'Ebre en concret.

En resum, per a mi ha estat una bona ocasió per conèixer personalment algun d'aquests i aquestes blocaires que ja ens visitàvem mútuament, i per descobrir-ne de nous. D'aquestes trobades són interessants els parlaments i presentacions que es fan, però són molt més enriquidores les tertúlies improvisades que es duen a terme abans i després de l'acte. Ara ja tinc ganes que arribin les properes:

Catosfera, a Granollers, el 25, 26 i 27 de gener
Ebresfera, a Tortosa i Roquetes l'1 i 2 de febrer

2 comentaris:

O. ha dit...

Ei, Jaume, ets a tot arreu!

Anònim ha dit...

home, la culpa va ser de l'emigdi!

:DD

(i tu tampoc no te'n perdes moltes, eh?)

gràcies per les fotos, JM! com a molt tard, ens veiem a la trobada de la catosfera!

:D