06 de maig 2008

Premis jocs literaris de maig

Quan comença un nou mes anuncio quins seran els premis que sortejaré entre tothom que encerti algun dels jocs literaris. Aquest mes de maig els premis seran molt originals, ja que el guanyador/a s'emportarà dos premis:

- Un dibuix original de Lluís Recasens “L’AVI.-”. Humorista gràfic, il·lustrador i guionista. Ha col·laborat en diaris (Avui, Sport, El Punt, El 9 Esportiu…) i en varies publicacions (El Papus, El Cuervo, La Butifarra, El Triangle, A Tope, El Pulgarcito, Mortadelo...). Ha fet guions de ràdio, televisió i de diversos àlbums de còmics d’històries de pobles i ciutats.



- Un dibuix realitzat per Àlex S. Roca, del blog El tentacle. Qui guanyi m'enviarà una foto seva i als pocs dies rebrà la seva versió en còmic, de forma similar com va fer l'Àlex amb la meva.



Amimeu-vos a participar. Teniu temps de fer-ho a qualsevol dels jocs que proposaré cada dimecres, fins el 2 de juny.

5 comentaris:

Martha! ha dit...

EI! moltes gràcies per passejar-te per el meu blog i per el comentari!
ja aniré passant per aquí jo també.
SOrt!

Lucia Luna ha dit...

Hola maco, passava a saludar, que últimament estic molt perduda...
Ets tu, oi? és genial aquest home, quins dibuixos, m'encanten.
Petonets.

Marta ha dit...

JESÚS
Ostres, ostres, ostres.....entro a casa teva i em trobo amb un escritor... quina vergonya, jo que no se ni escriure el catala be....vols dir que no t'has equivocat al entrar al meu blog?.
De totes maneres molt agraïda pels teus comentaris.
Com sempre...petonicos, per tu, dolços i tendres.

Delfica ha dit...

Hola Jesús!
Veig que el teu bloc és molt dinàmic. També veig que compartim professió: funcionaris municipals. Sort que les lletres ens rescaten del tedi consistorial!!! Salutacions des de Santa Coloma de Gramenet per a les terres de l'Ebre.
MMM, com m'agraden els pastissets i les punyetes de Roquetes!!!!

El veí de dalt ha dit...

Jo ja en tinc un de l'Avi!