06 de juliol 2008

Llibres a la fresca



Per a mi qualsevol estació és bona per a la lectura. N'hi ha que prefereixen l'estiu perquè disposen de vacances i de més temps lliure. Altres, precisament perquè volen gaudir d'una manera diferent del seu temps lliure i del bon clima, s'estimen més deixar la lectura per a l'inici del nou curs.

Jo no sé anar a la platja sense endur-me un llibre, i veig que no sóc l'únic. Un parell de blocaires m'han det arribar imatges del meu llibre a la fresca de la nevera i prenent el sol a la platja. Està fent més bones vacances el llibre que jo!

Gràcies.

7 comentaris:

M.TeReSa ha dit...

Hola Jesus M., vista la propaganda mediática d´aquest llibre, ja no puc resistir-me a comprar-lo i llegir-lo, i a més , si et sembla bé, també t´enviaré una fotografia.
Una abraçada.

Striper ha dit...

Jo confeso que tambe em porto llibres a la platja.

Anònim ha dit...

Jesus M. felicitats pel teu últim llibre, l'he llegit aquesta setmana (més ben dit, l'he deborat) i brinda una bona lectura. A veure si et trobe per algun lloc per a que me'l firmes.

http//:raulnajas.blogspot.com

montse ha dit...

Gràcies per la teva visita al meu blog, per a mi és una gran satisfacció!!... Torna sempre que volguis!!.
He donat un petit passeig pel teu i he trobat coses molt interessants.Será qüestió d'anar-te seguint els passos!!
Una abraçada.

Anònim ha dit...

Sempre he tingut predilecció pels llibres de butxaca, més que res per la seva comoditat, perquè m'agrada dur-los sempre dins la bossa i passejar-los amunt i avall, ja sigui per llegir una mica a una cafeteria, a un parc, o per exemple, també a la platja ;)

JRoca_Font ha dit...

Jo em vaig comprar el teu llibre la setmana passada i durant les vacances me'l llegiré, a veure què tal...
Salut

Anònim ha dit...

Per cert, veig a la foto "Et donaré la terra", llibre que jo també estic llegint... Ja en parlaré.