18 d’octubre 2008

Llegint El riu que parla


El riu que parla és el darrer llibre col·lectiu en el qual he col·laborat (el tercer amb Aeditors). A més, la imatge de la portada està extreta d'una de les meves fotografies. Fa unes setmanes, alguns dels autors/es vam gravar un anunci del llibre per a Canal TE. Aquí em podeu veure durant la lectura d'un fragment del conte "Reconquesta".

7 comentaris:

Doe ha dit...

Jo el vaig aconseguir ahir, i quan acabi el que tinc en mans (L'elegància de l'eriçó) que per cert recomano molt i moltíssim, em posaré amb ell.
Què ens pots dir del llibre?

David Montilla ha dit...

Felicitats per aquesta novetat en paper. Per cert, el teu darrer llibre es pot trobar arreu?

Anònim ha dit...

El riu que parla:

És un llibre de relats que el millor que té és que amalgama trenta tocs literaris sobre un mateix focus, l'Ebre.
Com són trenta perspectives distintes, hom al llegir-lo, té la impressió d'haver tallat trenta peces de l'infinit retaules que és el riu, i pensa que el coneix una mica millor. Conèixer una mica millor quelcom tan magnífic com el nostre riu, és gratificant i enriquidor.
Quan el lector/a s'hi posi s'ha de capbussar a ulls clucs al món interior que el riu crida callat quan passa arreu de les terres de l'Ebre i defineix caràcters i formes de dir i pensar.

L'editorial és Aeditors que és per sobre de tot una casa que fa bo el crit dels simbolistes de "l'art per l'art".A. Guiu.

Striper ha dit...

Jo crec que cal llegir-ho..Mes si te la teva emprenta.

Anònim ha dit...

Felicitats !!!

&;D

Deric ha dit...

no puc veure el video però m'encanta el títol del llibre

Jordi ha dit...

Has quedat molt bé al video!! jejeje