06 de maig 2010

Gerard Vergés a Tens un racó dalt del món

Ahir vaig tenir el plaer de compartir conversa amb Gerard Vergés, durant el 7è programa de Tens un racó dalt del món, al Canal 21. Hem fet un brevíssim repàs a la seva trajectòria, hem parlat de gèneres literaris (ell és un mestre de la poesia i l'assaig), hem parlat de la necessitat de no creure's una Dulcinea del Toboso i recordar que ets Aldonza Lorenzo, ens ha recomanat la lectura de Tirant lo Blanc i de Francesc Vicent Garcia, el rector de Vallfogona, hem escoltat un fragment de la cançó Maig d'amor, de Jesús Fusté, basada en un poema de Vergés, Xulio Ricardo Trigo ha llegit un fragment d'Alfabet per a adults, i...
Podreu veure el programa sencer a la web de TEVEON, durant una setmana.
Com cada setmana, he fet una pregunta durant el programa: a més d'escriptor, quina és la professió de Gerard Vergés? Podeu enviar la resposta, fins l'11 de maig, amb un SMS a TVON RACO "resposta" al 27011 i entrareu al sorteig d'un exemplar signat de La insostenible lleugeresa del vers.

3 comentaris:

òscar ha dit...

Quan toqui època de propostes, et proposaré com a home Multimèdia de l'Any, Jesús!!! :)

Anònim ha dit...

Si algú d´aquest món sap que existeix el Tirant lo blanc, és pel Cervantes. No es enganyem.

Anònim ha dit...

Per Deric: No em refereixo si en té o no, de vida pròpia. No ho dubto. Sino que si és relativament conegut al món és per la referència que del llibre fa Cervantes en el Quijote.