19 de maig 2010

161è joc literari


Benvinguts i benvingudes al joc literari de tipus creatiu que proposo cada mes. Aquest cop us demano que escriviu un text d'entre 100 i 200 paraules inspirat en aquesta fotografia d'Araceli Merino amb què vaig fer un post fa uns dies i que podeu veure més gran al seu blog .
.

Envieu els textos a jesusimaite (arrova)gmail.com, juntament amb el nom i població si és el primer cop que participeu, però si teniu blog, prefereixo que hi pengeu el text i que m'envieu l'enllaç. Com sempre, en aquesta mena de jocs creatius, demano especialment la col·laboració del col·lectiu docent per tal de difondre la iniciativa entre l'alumnat.
.
Tots els textos correctes, que recolliré en un apunt dissabte vinent, aconseguiran punts per al sorteig del premi del mes: un lot música, llibres i un retrat que us faran arribar els autors i autores, i a qui agraeixo molt la seva col·laboració.
.
El termini per a participar a qualsevol dels jocs literaris del blog d'aquest mes acabarà l'1 de juny.
Aquí podeu consultar el funcionament general dels jocs literaris.

12 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Ja hi he participat!

*Sànset*

Isabel Barriel ha dit...

Jo també.
Isabel

La Meva Perdició ha dit...

Apuntat, a treballar!

Rafel ha dit...

Ja m'hi he posat. Per cert, quina calor deu passar; del país de la sauna a la sauna de país.

Lisebe ha dit...

Fet el relat a L'Altre Lisebe

Salut Jesus

ricderiure ha dit...

ja ho he fet!!!

i és com a trist...

lolita lagarto ha dit...

També hi he participat!!

La Meva Perdició ha dit...

Ja teniu penjat el meu al bloc:
"El nou Santa"
http://lamevaperdicio.blogspot.com/2010/05/el-nou-santa-161e-joc-literari-bloc-de.html

una més ha dit...

Fet!
http://un
amesenaquestmon.blogspot.com/2010/05/161e-joc-literari.html

Marta ha dit...

Ho he fet!
http://www.martaperezsierra.com/blog/story/506

A aquest pare Noel se li ha girat... històries!

Filadora ha dit...

Jo també hi he participat!!!!

http://filadora.blogspot.com/2010/05/161e-joc-literari-de-tens-un-raco-dalt.html

Araceli Merino ha dit...

Hola Jesús
Disculpa el meu silenci d'aquestes últimes setmanes. M'he quedat flipant de la imaginació que ha desplegat la gent a partir d'aquesta foto. En el moment de fer-la a mi també em va semblar una escena màgica. aquesta foto la vaig fer passejant per l'Havana l'estiu del 2009, molt aprop de la zona del Malecon. Ja sabeu que allà la situació econòmica està en una crisi duríssima des de fa ja molts anys i la gent s'espavila per a "resolver" (així és com qualifiquen el cubans el que aquí diem "buscar-se la vida"). A principis d'agost, aquest home s'havia disfressat de Pare Noel i amb un sonriure que s'encomanava i amb una grapat de càmeres fetes a partir de llaunes de Coca-Cola, va sortir al carrer. En el moment de la foto, la nena (que era estrenagera, potser anglesa...) s'havia apropat al Pare Noel per jugar amb ell una estona. Els pares eren al meu costat. L'escena era d'un encant tant extraordinari que no m'en vaig poder estar. Bé, la foto ens la vam fer mutuament. Jo amb la meva reflex i ells amb aquella càmera màgica. Malgrat la diferència d'edat el cert és que els dos semblaven sorgits d'algun conte. Potser era així... Estic contenta que una foto meva hagi resultat tant estimulant literariament. Felicitats a tots i moltes gràcies pel detall.