10 de juny 2010

Jesús Fusté a Tens un racó dalt del món


Jesús Fusté és el convidat d'aquesta setmana a Tens un racó dalt del món, del Canal 21. El programa es va emetre ahir però s'anirà repetint els propers dies. Posteriorment es podrà veure a la web de TEVEON.
Fa només un parell d'anys que conec aquest cantautor de Pradell de la Teixeta, però han estat prou intensos i plens de col·laboracions.
A les moltes converses que he mantingut amb Jesús Fusté, sempre apareix una paraula, una idea que tots dos pensem imprescindible per a els nostres projectes i, sobretot, per a la vida: IL·LUSIÓ. Espero haver transmès aquest missatge a la conversa d'avui.
Durant el programa hem parlat de Lletres d'aigua, el seu espectacle creat a iniciativa de la Fira del llibre ebrenc, en què Jesús Fusté va musicar poemes de diversos autors ebrencs. Hem tastats dues de les seves cançons: Dels meus trenta anys, amb lletra d'Artur Bladé, i Maig d'amor, amb lletra de Gerard Vergés.

4 comentaris:

òscar ha dit...

Doncs qualsevol projecte (musical, literari o personal) que es construeix damunt del pilar de la il·lusió té una condemna segura: la satisfacció.

GURMET ha dit...

Com diu el Oscar l'ilusio aixeca barreres!

Elna ha dit...

Jesús,

Estic segura que ja ho tens previst en agenda però trobo a faltar en el teu programa la presència de dones escriptores. Ja trigues a convidar la Cinta Multet, la Cesca Aliern (que no sé si ja ha vingut), entre d'altres. La literatura també s'escriu i es canta amb veu de dona. Pren-t'ho com un suggeriment positiu i endavant amb el projecte.

Jesús M. Tibau ha dit...

gràcies pel suggeriment, Elna, però tinc molt present a les escriptores, evidentment. Francesca Aliern va ser la primera convidada al programa, i altres ja tenen data de gravació, i amb altres tenim problemes d'agenda.