06 de juny 2010

Sensacions de la Trobada de Totes les sortides dignes

Dissabte pujo per la renovada carretera que escurça la distància amb la Terra Alta i la Marattanya, en direcció a la Trobada de Totes les sortides dignes que ha organitzat el llibreter Octavi Serret.

En un moment determinat, una serp travessa la carretera; no sé si en direcció Nord a Sud o a l'inversa. Indica pluja?


Quan arribo a Vall-de-roures, esmorzo un tallat i una casqueta (com un pastisset, però a l'estil Matarranya).


Alguns dels autors i autores de Totes les sortides dignes van arribant, així com Jaume Llambrich, l'editor. Algun dels blocaires participants descobriran Vall-de-roures i a l'Octavi, i en quedaran ecosats, com ara Mon i Onatge, altres com la Cèlia o el Joan ja en són clients habituals de tots els anys. També comparteixo la jornada amb Maria Lluïsa Gascón, David Martí i Juli Micolau. Més tard s'afegiran Víctor Amela i la Judit Ortiz, que ens deleitarà amb el seu espectacle Menja'm.

6 comentaris:

Mon ha dit...

Gràcies Jesús per la part que et toca, va ser tot un encant

llum ha dit...

Quina ràbia no haver pogut venir! Espero poder venir a una propera.

GURMET ha dit...

Ja et puc dir que algun participant de les sortides dignes volia venir i que a ultima hora causes majors o ho van fer posible.

lisebe ha dit...

Estic segura que va ser genial!! Malgrat que alguns com jo per circunstancies famil.liars no vem estar enveja sana !! a veure si altre ocasió pot ser.

Alyebard ha dit...

Sana enveja als assistents. Espero poder-me afegir a les properes; però com explico a la família que vaig a una trobada de blogaires si no saben ni que en tinc un! :D

Marta ha dit...

M'hauria agradat ser-hi! A la propera.