12 de desembre 2010

Les muntanyes no es troben; els llibres, sí


Com molts i moltes sabeu, des de fa temps acostuma a practicar el bookcrossing. Rares vegades m'arriba informació del destí dels llibres alliberats, però us vull explicar un cas molt especial.

M'escriuen des de Fredes, on hi ha fet cap un llibre que vaig alliberar a Tortosa. M'explica que el llibre fou trobat per un company de feina del seu marit, que el va llegir i que els hi va deixar. Fins aquí bastant normal, però la història continua.

La setmana passada es troben amb una amiga a Fredes i li torna un llibre que li va deixar fa un temps. Aprofita l'ocasió per a ensenyar-li el llibre alliberat que ha fet cap a les seves mans. Li mostra l'explicació que sempre escric a la primera pàgina. Llavors, l'amiga li diu: "Saps qui és? És en Jesús M. Tibau, l'autor del llibre que m'acabes de tornar El vertigen del trapezista".

Doncs sí, el llibre que li havia tornat a la seva amiga era El vertigen del trapezista, i com a mostra m'envia una foto de tots dos plegats.

3 comentaris:

Guspira ha dit...

Curiós!
Jo també tinc "El vertigen" dedicat :)
Que tinguis un bon diumenge!

Rixi ha dit...

Enhorabona pel bloc, molt interessant!

Passeu-se pel nostre i comenteu.

www.unclotdemusica.blogspot.com

o

www.UnClotdeMusica.tk

Estarem pendents d'aquest lloc!

Maite ha dit...

Hola!
Sóc Maite, que juntament amb Lluïsa et vam fer cinc cèntims d'on era el llibre alliberat.
Ja ha baixat de Fredes i demà dimecres sortirà cap a Barcelona. També ens faria gràcia saber quines són les parades d'aquest viatge..........
Ja és curiositat després de la coincidència.

Continua escrivint. M'agrada molt com ho fas.