22 de desembre 2010

187è joc literari

Avui arriba el quart i últim joc literari de desembre. Sí, la setmana vinent toca descans, i així tindreu temps per a buscar la resta de jocs dels mes. Com acostumo a fer en temps de vacances, proposo un joc on puguin participar els petits i petites de casa, i quasi sempre demano ajuda als meus amics d'infantesa, Tintin i el capità Haddock. En resum, que de nou us demano que busqueu les set diferències entre la portada d'aquest llibre i l'original. Us recordo que no us heu de fixar en els títols, que poden variar d'una edició a una altra..
Envieu la resposta completa a jesusimaite(arrova)gmail.com, juntament amb el nom i població si és el primer cop que participeu, i si encerteu aconseguireu més punts per al sorteig del premi del mes: un lot de sis llibres que regala Perifèric Edicions.
.
El termini per a participar a qualsevol dels jocs literaris d'aquest mes acabarà el 4 de gener.
Aquí podeu consultar el funcionament general dels jocs literaris.

4 comentaris:

Brian ha dit...

Felicitats per seguir al peu del canon, cada setmana posant-nos aquests jocs, alguns mes dificils, alguns mes facils. Ultimament no hem pogut prestar-hi temps, pero al 2011 ens ficarem en serio!!
Bones festes, i bon descans, i que ho passeu bé en familia.

✿||Noemí||✿ ha dit...

Et desitjo que el teu bloc sigui endavant i buscant els jocs per cada setmana per l´any vinent. Bones vacances!!!

Es rep una forta abraçada de la Noemí.

Unknown ha dit...

Ja trobava a faltar el tintin del desembre!
Bones festes a tothom!

Josep M. Sansalvador ha dit...

El Tintín nadalenc és un clàssic. Vigila que els de Moulinsart no et demanin drets d'autor, que no se'n deixen passar ni una.
Bones festes!