26 de maig 2008

Club de Lectura de Tortosa


Avui, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo, ens hem tornar a trobar els membres del Club de Lectura de Tortosa per a comentar, aquest cop, el llibre El curiós incident del gos a mitjanit, de Mark Haddon.

El llibre està escrit amb un estil molt senzill i planer, però situa al protagonista de l'acció en situacions d'un alt nivell de tensió que colpegen en llegir-lo. A més, amb uns plantejaments racionals i senzills en boca de Christoper, el noi protagonista, ens posa davant de grans interrogants de la humanitat, com ara l'existència de Déu, el nostre lloc a l'univers o el sentit de la nostra existència. Fins i tot, enmig de l'animada i interessant tertúlia, ens hem posat a la pell del protagonista i alguns hem manifestat alguna de les nostres petites manies particulars.
Per alguns comentaris intueixo que aquest ha estat un dels llibres que més ha agradat al Club de Lectura.
I així ens ho hem passat bé: llegint fragments del llibre i xerrant. Som estranys?

Per a saber més del llibre, podeu llegir un post anterior.



La propera trobada, l'última abans del descans estival, serà el 18 de juny, per comentar amb el su autor el llibre Faules mamíferes, de Josep Igual.

7 comentaris:

Striper ha dit...

Poguer compartir i debatir la lectura de un llibre es molt enriquidor potser igual que llegir.

núria ha dit...

Sou estranys?? Sóc estranya??
Visca l'estranyesa!!!

jomateixa ha dit...

Continuo envejant-vos. Tot i que de tant en tant compartim converses sobre els llibres que hem llegit, encara es resisteixen a fer un club de lectura. Potser si que és perquè no volen que els diguin estranys...
Ah! cada cop surt més publicitat quan et visito i ara em surt nosequè del MAdrid! això ja em comença a fer una mica de ràbia.

Борис Савинков ha dit...

Observo a la fotografia que els membres del club de lectura són majoritariament senyores ( quasi tothom és del model senyora.) I els senyors? és jugava la Champions aquell dia, o és habitual aquest desequilibri a Tortosa?

Jesús M. Tibau ha dit...

Jomateixa, a mi també em fa ràbia que aparegui publicitat no desitjada per mi i demano disculpes. Intento esbrinar d'on ve i com puc fer per eliminar-la.

Sí, Jaume, és habitual la presència majoritària de senyores en un 75%, com a mínim

Montserrat ha dit...

Puc fer d'advocat del diable???? Dous que us ho vau passar molt bé a la tertulia... una de dues.... o tens un sentit diferent del que es passsar-ho bé o la foto es va fer en un moment de reflexió profunda???? No t'ho penguis malament però si mires la foto atentament dubto que hi hagi gent que vulgui venir.

Anònim ha dit...

Un llibre que a mi personalment em va arribar i molt, el vaig comentar fins i tot en un post.
i quina enveja per poder compartir unes converses literaries, fer un club de lectura on la gent amb una mateixa afició es reuneix i en parla... En fi!! continuaré envejant... Però de manera sana, que consti!