11 de setembre 2008

Bookcrossing: Adéu suau



Avui tornaré a practicar el bookcrossing i alliberaré un nou llibre. El títol és molt suggerent, especialment si es tracta d'acomiadar-se d'un llibre d'una manera tendra: Adéu suau, d'Isabel Clarà Simó.
El deixaré anar a Reus, aproximadament a les 14.00, per alguna zona propera a la plaça del Prim o el passeig de Sant Joan.
A veure si aviat rebo notícies del seu viatge.

11 comentaris:

Cristina ha dit...

Llàstima que em queda una miqueta lluny. Per cert crec que s´està posant de moda el bookcrossing. He trobat llibres a bancs, parades d´autobusos i altres llocs. No he gosat agafar cap per si algú se´ls hagués descuidat.

Unknown ha dit...

Quina passada aquesta idea! No sabia que existís! Ho començaré a posar en pràctica per Pamplona!

Rita ha dit...

La coneixia, però mai l'he practicada, ni mai m'he trobat cap llibre. Potser és hora de fer-ho...
Bona Diada!

rebaixes ha dit...

Segurament que els polítics s'el varen deixar el LLIBRE en algun banc i ara demanen finançament, si tenen hipotecat el LLIBRE.../
Dee petits trobaveam llibrets de paper de fumar i els colliem com si fos una joia, despres agafavem estepa seca, opampols de cep secs i ens feiem el cigarret i l'enceniem si trobavam la capseta de mistos o el peladits, res tonteries comparat amb la pràctica que ens dieu./ Com ho diríem en català si no és voler saber massa?7 Bona iniciativa Jesus. L'avi Anton.

Laia ha dit...

Bona Diada!A mi em costa deixar anar els llibres.......Ens veurem a l'Escala!!!!

Striper ha dit...

Quant h'arribat ja he fet tard.

Anònim ha dit...

Ei, Jesús, recordes la capsa que van deixar davant de casa meva? http://elvertigen.blogspot.com/2007/12/la-capsa.html
Com que alguns dels llibres eren infumables, l'altre dia vam fer una jornada intensiva i massiva de bookcrossing a Salou (en una cabina de telèfon, per exemple, vam deixar-ne 4). No sé si el que vam fer és bookcrossing, però la veritat és que vam alliberar-los i alliberar-nos-en.

Anònim ha dit...

En cabines telefòniques és on vaig veure llibres "lliurats" fa temps. L'últim llibre que vaig contemplar "abandonat" durant força temps va ser al Mas Carandell.

Tot i que m'havia oblidat d'aquesta pràctica, penso deixar-ne un vora el Camp de Mart després de llegir el teu Post. Això sí, amb un missatge.

Anònim ha dit...

Bona DIADA de CATALUNYA per tots els blocaires, i sobretot pels que tenen Vertigen, però tot i així continuen pujant al trapezi.
Tant de bo els llibres deixats de bookcrossing vagin rodant i rodant amb o sense Vertigen
Imma

Anònim ha dit...

Un lloc molt encertat per alliberar-lo : forma part de l'eix Reus-París-Londres. Segur que li dóna recorregut internacional.

Bona Diada a tothom !

Òscar Cavero 100% ha dit...

avui diada de catalunya visca catalunya!!!!!
PASSEUS QUE VOREU QUINES DEDICATORIES!!