30 de setembre 2008

Bookcrossing: L'arbre sense tronc


Avui tornaré a practicar això d'alliberar llibres (allibrerar) al meu estic, a la brava, aprofitant la meva visita al Club de Lectura de Tarragona. On ho faré? No ho sé exactament, en algun lloc inconcret, a resguard de les possibles inclemències del temps, entre el pàrquing (possiblement la plaça del mercat) i la Biblioteca (carrer Fortuny).

A quin ahora? Abans de les 18.30, evidentment, ja que no voldria fer esperar els assistents del Club de Lectura.

Quin llibre? L'arbre sense tronc, de Francesc Serés.

7 comentaris:

rebaixes ha dit...

A veure si el llibre que deixeu per sempre troba una ma d'acollida
excelent i que estimi la troballa.
També cel·lebraria l'èxit d'aquesta nit a Tarragona. L'avi Anton.

Cristina ha dit...

Que vagi molt bé per terres tarragonines. M´has fet pensar en fer una visita a Tarragona. Només he estat un cop i em va agradar molt :)

Carme Rosanas ha dit...

Jo també he allibersat uns quants llibres. No sé si realment han trobat una bona acollida i segurament aquí està la gràcia. Si a algú l'interessa, ja has donat unes pistes, com si fos unj joc.

Jordi ha dit...

Sempre he pensat que això del bookcrossing és una bona idea. L'altre dia en vaig trobar un per Barcelona i em va fer il·lusió!! No el vaig agafar, que consti i vaig deixar-lo al mateix lloc.

Striper ha dit...

A veure si cau en bones mans..

Anònim ha dit...

Em costa molt i molt desprendre'm de cap llibre, però la idea del bookcrossing és formidable. Els alliberaments que practico són amb la revista de cultura i informació local del meu poble, que té un èxit extraordinari.

Cristina ha dit...

Jo vaig alliberar la revista mensual que m´envien del gimnàs...en aquest cas algunes pàgines estaven repetides. Error d´imprempta probablement O__o