11 de setembre 2008

Dos cosetes d'avui

Com tenia previst, a les 14 hores he alliberat la novel·la Adéu suau a la plaça del Prim de Reus. L'he deixat damunt d'una bústia, sota uns porxos per tal que no es mullés si plovia.
Després he anat a dinar i he triat un menú especial com a petit homenatge a la nostra Diada: amanida catalana de primer, i llm a la catalana de segon. No, no havia crema catalana de postre.
A les 14.45 he tornar a la plaça del Prim i el llibre ja no hi era.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Una actitud romàntica. A veure si aconsegueixes algun missatge o senyal del llibre que et faci l'Adéu encara més suau.

Striper ha dit...

Ha durat l'estona de un menu.

zel ha dit...

Aquesta proposta d'alliberar llibres la trobo, ja t'ho vaig dir, molt encertada, i, malgrat tot, quan n'agafo algun, em resisteixo...no sé deixar-ne algun que no m'hagi dit gaire res ( no té gràcia el detall, ja) i em costa deixar-ne un que m'hagi arribat al cor... encara sóc massa egoista...

Борис Савинков ha dit...

Ara que ja has abandonat uns quants llibres digue'm si-us-plau una cosa: has tingut notícia d'algun d'ells?

Борис Савинков ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sadurní ha dit...

Qualsevol acte que inciti a la lectura és bo, tot i que reconec que no he practicat mai el bookcrossing.

El dubte que tinc, Jesús, és si el llibre alliberat llavors torna a alliberar-se o si ja desapareix per sempre a les prestatgeries del que se l'ha endut. Els lectors que alliberen llibres també se'n troben algun de tant en tant?

Jesús M. Tibau ha dit...

Només he rebut notícies de segona font, ja que una persona que conec em va dir que coneix una altra persona que es va trobar un llibre que segurament és un dels que vaig alliberar a Tortosa.
Jo no n'he trobat mai cap i no sé quin és el final dels llibres ni si continuen el seu viatge. Suposo que deu haver-hi de tot.

Doe ha dit...

Si hagués llegit aquesta entrada quan la vas publicar, hagués anat de Tarragona a Reus expressament a buscar-lo creu-me. Llàstima...