18 de maig 2010

Presentació de Poems&blogs. Poetes a la xarxa. 15 de maig, 3/3

Una nova mostra de la potència, generositat i empenta del col·lectiu blocaire ha estat la presentació del llibre Poems&blogs. Poetes a la xarxa, que compta amb la col·laboració de 33 blocaires. Cal agrair tota la tasca que han dut a terme per fer realitat aquest projecte a la Violant de Bru i al Santi Borrell, i també l'excel·lent presentació d'Anna Ruiz, que ha tingut el detall de dedicar unes paraules a cadascun dels coautors del llibre.

Com sempre, aquesta mena d'actes es converteixen en una cassola on bullen sensacions, on es posen rostre a pseudònims. Personalment, m'emociona comprovar les emocions que detecto en algunes cares quan em saluden per primer cop.


Més informació a:
blog de Poems&blog i a la seva galeria de fotos.
Marta Pérez Sierra

4 comentaris:

Gabriel ha dit...

Felicitats per la part que et toca. I també a la resta de poetes del recull.

Cèlia ha dit...

Sempre és molt agradable una trobada de blocaires amb aire poètic!

Joan Guasch ha dit...

És encoratjador comprovar el fèrtil substrat que nodreix la cultura del pais. Com ens va escriure fa uns dies un amic poeta, potser els que més criden són els que acaparen l'atenció dels media, però sense aquesta base tan ampla i forta segurament cridarien sols. L'iceberg és, sobretot, la part que no es veu, però que, quan pot, es regira i malda per sortir a la superfície.

Sandra D.Roig ha dit...

Un plaer, i a reveure!
:) gràcies pel comentari...
una abraçada.