07 de març 2018

Andreu Carranza a Tens un racó dalt del món




Andreu Carranza torna a Tens un racó dalt del món, a Canal 21 Ebre, per parlar-nos de la seva nova vella novel·la Ciutat de llops. Nova, perquè ha estat publicada recentment, i vella, perquè fa tretze anys que l'acompanya, perquè és una llibre que parla molt d'ell mateix i dels seus temes preferits i propers, perquè parla, en certa manera, de tots nosaltres, del trajecte vital que, sovint, fem riu amunt, enmig de dos móns a cavall del passat i el futur, de la terra i l'aigua, dels monstres propis i dels monstres aliens. 
Estrenem la secció El lector recomana, amb les propostes de Ricardo Gascon: Memòries d'una desmemoriada mula vella, de Desideri Lombarte, i El mas de la Franqueta, de Vicent Pellicer. També recomanarem La mirada de Michelangelo, de Vicent Usó, i Cartes impertinents de dona a dona, de Maria Aurèlia Capmany.
Durant el programa també donarem veu a les associacions culturals, i en aquest cas, parlarem dels col·lectiu diLLUMs d'arts al forn.
També estrenem les microseccions dedicades a Falsos proverbis, Cites literàries i els Nanocontes. 
El programa es podrà veure en directe els dimecres 7 i 14 de març a les 21.00, i en diverses repeticions durant les dues setmanes, i també a l'emissió en directe a través del canal de Youtube de Canal 21.
També es podrà veure properament en aquesta llista de Youtube