11 de març 2018

Versos contra la violència, a Deltebre




Ahir vam gaudir un nou acte del col·lectiu Versos contra la violència, amb l'excusa de presentar el llibre del mateix nom, d'Onada Edicions. I és el segon de la setmana després de l'acte a Aldover de divendres, i no ens cansem (o potser sí que ens cansem, però quan ens trobem se'ns passa de seguida i ja tenim ganes de la propera).
Ahir a la Biblioteca de Deltebre es va reproduir de nou la màgia d'aquests actes, fruit, sense cap dubte, de la necessitat de compartir emocions, tant dels que sortim a recitar, tocar, i cantar, com de la gent que ens ve a escoltar: tots formem part d'aquest projecte.
I com passa a cada acte, la família va creixent.  Ahir a Deltebre, on es va veure subratllat el tarannà lluitador de la seva gent, en recordar el moviment antitransvassament,  vam participar: 
Anna Giménez, regidora de Cultura, Eduard Carmona com a conductor de l’acte, Baltasar Casanova, Juan Miguel Alfonso, Núria Menasanch, Conxita Jiménez, Ricardo Gascón, Eduardo Margaretto, Jesús M. Tibau, Mario Pons, Enric Panisello, Sílvia Panisello, Àngel Martí, Màrius Pont, Fede Cortés, Rafael Haro, Raimond Aguiló,   Josep Maria Bonet, Diego López, Sam Vila, i la rondalla 3 cantadors.
I els propers actes són a tocar:
18 de març, 19 hores, L'Ampolla
21 de març, 19.30, Biblioteca d'Amposta
30 de març, 20 hores, Arnes

6 d'abril, Amposta (l'espectacle)
8 d'abril, Roquetes

11 d'abril, Tarragona
26 d'abril, Jesús
28 d'abril, Santa Bàrbara
4 de maig, Reus
I pendent de concretar data: Barcelona, Sant Jaume d'Enveja, Matarranya, el Port.