09 de març 2018

diLLUMs d'arts al forn, trobada de març





El passat 5 de març fou primer dilluns de mes i, per tant, vam tenir trobada dels diLLUMs d'arts al forn, al Forn de la Canonja de Tortosa.
Les trobades són culturals, però sobretot lúdiques, una excusa per a trobar-nos gent amant de la cultura en un ambient distès i sense protocol ni programa d'actes. I això no vol dir que no fem coses: aquest dia vam gaudir del color de les pintures expressionistes de Fernando Ferré, de la ceràmica que Joan Panisello  va crear colpit per l'aniversari de la bomba d'Hiroshima, d'un conte que ens ha llegit Ernest Redó, dels textos amb què hem participat al concurs que ja fa tres mesos que organitzem, aquest mes inspirat per una bella fotografia de Vincent Pellicer i que ha guanyat per segon cop consecutiu Glòria Fandos, i de les delícies gastrònomiques que ens ofereix el Forn de la Canonja, amb  borraines recent fetes, portades per Joan Panisello, i hem explicat el projecte Versos per a la il·lusió que tindrà lloc a l'Escola de Remolins el 13 d'abril, els articles proposats per Sisco Lahosa, recomanacions de llibres... i, sobretot, tertúlia, amistat, debat, rialles... No em negareu que és una bona i sana manera de començar una setmana!
I aquest mes la trobada fou també especial perquè els amics del Grup CREA van estar agafant imatges i fent entrevistes individuals i col·lectius per al documental que estan preparant sobre Versos contra la violència.
la propera serà el 9 d'abril; tothom està convidat
En parla al seu blog, Xavier Miró.