27 de gener 2009

El vertigen del trapezista va al País Valencià

El proper 30 de gener, a les 19.30, tindrà lloc una nova presentació de El vertigen del trapezista, aquest cop a l'Alcúdia de Crespins, organitzada per l'Associació Cultural la Garrofera, i impulsada pel blocaire Josep Manel Vidal.

Aquesta presentació em fa una il.lusió especial ja que servirà d'excusa per poder conèixer personalment per fi el Josep Manel (que per atzar dels jocs literaris es va convertir en un dels personatges del llibre), i perquè serà la primera que faré al País Valencià.

Podeu veure la invitació al blog de La Garrofera.
Repercussions de l'acte:

7 comentaris:

Marisabel dimissió ja! ha dit...

Ens ha agradat el teu blog. Nosaltres en fem un des d'Antella, demanant la dimissió de l'actual alcaldessa. Us demanem que ens ajudeu a difundir aquesta iniciativa. Sincerament, els veïns i veïnes d'Antella(Ribera Alta,PV), ja no podem més. Ajudeu-nos, donant-nos idees o simplement visitant el blog.

Moltes gràcies!

www.antella.tk

Striper ha dit...

Che que tinguis bona presentació.

Anònim ha dit...

Açò no s'ho pugueu perdre, xe!

A.C. La Garrofera ha dit...

Per cert, és l'Alcúdia de Crespins...

rits ha dit...

A disfrutar!!!
que vagi molt bé la presentació

Els del PiT ha dit...

Enhorabona i feliç desvirtualització!
Aprofito per comentar dues coses:
1.- Molt bé el blog, Jesús, no sé com ho has fet, però ara va de meravella; s'obre ràpid i no es penja, me'n alegro per tots.
2.- Veig que la foto del perfil també t'ha desaparegut, hauràs de tornar-la a pujar com he fet aquesta nit jo.
Salut!

Anònim ha dit...

I per a quan les illes, Jesús? :) Com puc aconseguir el teu llibre? No l'aconsegueixo trobar i pensava que estava editat a totes les comunitats de parla catalana, o jo no he cercat bé :S