09 de març 2008

Que no torni i altres contes


Doncs resulta que dins del sobre que us mostrava a l'anterior post hi ha tres exemplars del llibre Que no torni i altres contes, de Cossetània Edicions, on participo amb el conte "La revolució". És el recull dels contes seleccionats entre els 241 que van participar a 11è Premi de narrativa curta per Internet Tinet (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2007).
Els autors que participem som: Raquel Casas (la guanyadora), Roger Roig, Raquel Picolo, Jesús M. Tibau, Núria Busquet, Jordi Bordas, Jordi Boladeras, Ivan Carbonell, José Manuel Blanco, Francesc Antoni Asensio, Susanna Sureda i Anna Gorina.

Al meu conte, La revolució, els protagonistes són personatges de contes que es revolten contra el seu creador i decideixen assumir les regnes del seu destí.

Us en deixo un petit fragment:

"Els personatges, farts dels capricis d’un creador tirànic i indecís, es proclamen criatures lliures, ateus acèrrims i protagonistes del seu propi rumb, amb dret al fracàs i, si cal, a decidir quins actors o actrius els encarnaran si el relat arriba a la gran pantalla. No els cal per a res un demiürg incert que jugui a equivocar-se amb el seu destí, i estan tips de penjar a l’altre extrem dels fils d’una titella."


2 comentaris:

Kernel ha dit...

en vore el titol de "que no torni" me pensava que es parlava de Rajoy, je je

Raquel Casas ha dit...

Tinc ganes de llegir el teu conte, i els altres ecollits. Encara no he recollit el sobre, ara ja sé què hi ha dins... Pel que expliques, em recorda Pirandello a Sis personatges en busca d'autor o a Unamuno, va per aquí?

Espero que llegeixis el meu i t'agradi.

Raquel