23 de març 2008

Amb Francesca Aliern a Vall-de-Roures


Aquest dissabte al matí vaig estar signant exemplars de El vertigen del trapezista a la llibreria Serret de Vall-de-Roures, en companyia de l'apreciada Francesca Aliern i el seu Cor de llop. L'any passat, també per dissabte sant, ja vam compartir aquesta experiència i vist l'èxit, l'Octavi ens va reservar de nou aquesta data des de fa mesos. Ahir, mig en broma, dèiem que aquesta signatura compartida de llibres es pot convertir en un dels actes de la Setmana Santa de Vall-de-Roures.

El matí va ser fresquet, però no ens va ploure com l'any passat. El trajecte de Tortosa fins la Matarranya és espectacular. A causa de les obres de la carretera de Prat de Comte cal passar per Gandesa i Bot, o per Calaceit i Cretes. Aquest desviament no és un inconvenient, sinó una oportunitat de gaudir més estona de la comarca de la Terra Alta que ahir ens oferia la bellesa d'un final d'hivern.

L'Oactavi ens va donar una bona notícia a tots els seus fans: ha estat nominat com a bajoragonés del año pel diari La Comarca. Un premi molt merescut i un estímul més per a aquest llibreter emprenedor, a qui el món cultural català hauria d'agrair la tasca que realitza per a difondre la nostra llengua i els nostres llibre.

Felicitats i gràcies per tot, Octavi.


3 comentaris:

emigdi ha dit...

Octavi és una màquina de lletres al qual li hem de fer un monument al Matarranya i a la terra de l'Ebre. Paquita i tu també porteu una carrera literària impresionant. Entre tots caminem cap a Itaka!

Striper ha dit...

Ara amb aquest post m'has fet recordar la meva estada al matarranya fa 3 o 4 anys.

Octavi Serret-serretllibres ha dit...

Gracies a tu Jesus, tan tu com la Francesca sempre sou ben rebuts,