20 de març 2008

Setmana Santa literària

Tal com ja va fer l'any passat, l'Octavi Serret ens va convidar a la Francesca Aliern i a mi a signar llibres a Vall-de-roures el dissabte de Setmana Santa. Vist l'èxit de l'any passat, aquest cop va fer la "reserva" amb mesos d'antelació. Sempre és un plaer pujar fins la Matarranya, entrar a la llibreria de l'Octavi i caure seduït pels seus encants, per la seva màgia sense vareta.

Però la seva programació literària ja començarà Divendres Sant amb els poemaris de Glòria Fandos i Cinta Mulet, i continuarà el diumenge amb Teresa Bertran, perquè la set de vendre llibres d'aquest llibreter no té límits. Si no podeu assistir-hi físicament i voleu un llibre signat, cap problema: ell us el farà arribar.

Després de passar el matí a Vall-de-roures, l'emoció literària no farà altra cosa que crèixer fins a límits que no puc imaginar-me per a mi, ja que a la tarda presentaré El vertigen del trapezista a Cornudella de montsant, davant del meu poble, de la meva família, dels meus amics i amigues més íntims, tot just una setmana després d'un dia molt trist. Em sentiré molt recolzat, és cert, i comptaré amb la col·laboració de l'Ajuntament, de l'editorial, l'escriptor Òscar Palazon i del cantautor Jesús Fusté, però això pujarà molts graus les meves emocions.

2 comentaris:

L'Espolsada llibres ha dit...

Segur que en camp propi les coses van la mar de bé. Felicitats perquè he vist que surts a la llista de més venuts de les terres del sud.

victor Rocco ha dit...

Hola amigo te invito para que tú y todos tus amigos visiten mi blog y leean mis ultimos trabajos chao saludos desde chile.