11 de març 2008

Autopistes de paraules


Els llibres són carrils d'autopista plens a vessar de paraules, de sentiments, d'emocions, de personatges inoblidables. Llàstima que molta gent es perdi un viatge així.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

És una bona imatge per a una publicitat com aquella de: “T’agrada conduir (llegir)?”

Caterina Cortès ha dit...

Conec més gent que no llegeix que no pas el contrari. Estic totalment d'acord. Sóc adicta a la lectura i els llibres formen una part molt important a la meva vida. A vegades tampoc entenc que hi hagi gent q no els agradi llegir... No saben el que es perden!

Laura Dalmau ha dit...

Com a lectors, hauríem de tenir més arrelat el sentit de la pertinència, de les paraules en el nostre idioma, el català.
Jesús M, una fotografia que ens porta a una reflexió d’interès, sigui quina sigui la forma expressiva.

Anònim ha dit...

Un previo arrebato Jesús: Te he encontrado en 7 voces ,el lugar adecuado, pero con comentario fuera de raqueliano encaje je,je. Me encantan las señales, así que he decidido seguir el olfato y me alegro.
¡Buena y visualcomparación! Aunque personalmente propondría, algún camino vecinal optativo, al necesario chute autopistero je,je .A veces ,me encanta “despaginarlos ”suavemente e incluso cortejarlos. La seducción mejora con el entorno miradas y los brindis de silencios, como diría y escribió una de las voces…con todo el tiempo del mundo.
Encantada , un abrazo. Paula

Anònim ha dit...

Masses autopistas espanyoles i poques autovies catalanes. desgraciadament hi ha molt poc sentit de la pertinència.