11 d’agost 2008

3a Trobada d'autors ebrencs a la Matarranya



Ahir diumenge va tenir lloc la 3a Trobada d'autors ebrencs a la Matarranya. Podeu veure'n una crònica, per exemple, al blog de Joan Pinyol.

Al matí ens vam trobar una bona representació dels autors d'El riu que parla en una atapeïda com mai llibreria Serret, on només faltava la botzina del Harpo Marx demanant un ou dur. Quina capacitat de convocatòria la d'aquest Octavi, en ple mes d'agost!

Com a detalls curiosos que m'emporto d'aquesta elevada concentració d'escriptors/es per metre quadrat, a més del plaer d'haver conegut nous membres d'aquesta llarga llista d'autors ebrencs, vull homenatjar a lectors/es tan fidels com l'Ana Maria, assídua clienta de la llibreria Serret, que va compartir el poc espai de què disposàvem col·leccionant llibres de tots els autors/es que va poder.
Els autors/es del llibre també vam participar en un frenètic intercanvi de signatures d'exemplars.
Després anem a dinar plegats a Fontdespala on s'esdevenen tota la sèrie d'actes culturals que ens tenien preparats, amb alguna sorpresa molt agradable, que comentaré en un post posterior.

4 comentaris:

jomateixa ha dit...

Em cau una mica lluny, però l'Ignasi Reves me'n farà arribar un, llàstima que no vaig ser-hi a temps per que el signéssiu tots.
Espero poder llegir-lo aviat i ja en parlarem al bloc.

Striper ha dit...

Un lloc precios per fer-la.

Anònim ha dit...

Que lindo Jesús,tantos eventos en los que participas,debe ser muy placentero estar con otros escritores y firmar tu libro.
Paso a dejarte un saludo,que tengas buenos días,un abrazo.

Cèlia ha dit...

Quina enveja! Per a mi, els Ports, el millor lloc del món, i Vall-de-roures, Beseit... l'inici del paradís (el paradís en concret es troba als gorgs o tolls freds i transparents riu Ulldemó amunt -mig dia a peu del final de la Pesquera-), i estar rodejat d'escriptors... tot un plaer!