31 de maig 2009

Fira del llibre ebrenc


Els dies 5, 6 i 7 de juny tindrà lloc a Móra d'Ebre la 6a Fira del llibre ebrenc, complementada enguany per primer cop amb la Fira d'espectacles literaris Litteratum.

Des de la seva creació fa sis anys, aquesta Fira ha estat un autèntic impuls per a la literatura ebrenca, gràciesa l'empenta i decisió dels seus organitzadors, als quals mai em cansaré d'agrair la tasca que fan durant tot l'any. La Fira serveix de punt de trobada d'autors, editors, llibreters, lectors i programadors culturals, però el principal mèrit ha estat ajudar de forma decisiva a crear un sentiment de col·lectivitat i a augmentar l'autoestima i el reconeixement dins del nostre propi territori de les Terres de l'Ebre, Matarranya, Maestrat i Priorat.

Jo mai m'he perdut la Fira, que representa una veritable Festa Major de la literatura ebrenca, i he gaudit força de la tertúlia amb companys i companyes, de la signatura d'exemplars, de xerrades i taules rodones interessants i dels espectacles de gran nivell que han promogut.

Enguany la meva presència serà doble, gràcies a la presentació de A la barana dels teus dits, el diumenge 7 de juny a la tarda, i la col·laboració en l'espectacle "Terra de mar i baldana, de La maleta portàtil, basat en textos d'autors ebrencs, entre els quals es troba el meu conte "Matar l'enyorament" de El vertigen del trapezista. Ja us podeu imaginar la il·lusió que tinc de veure'l.

Podeu trobar més informació sobre la Fira, així com baixar-vos el programa, a la web de llibresebrencs.

4 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Enhorabona, Jesús, per tantes activitats, espero que les gaudeixis molt.

Striper ha dit...

Molt be potenciar la cultura sempre es bo.

Dolors ha dit...

Enhorabona per tot el que fas...
Per si vols fer una ullada ací hi han moltes cares...
http://elrostrodelascosas.blogspot.com/

Dolors

bajoqueta ha dit...

Cada cop s'està fent més coneguda esta fira, està molt i molt bé.