30 de maig 2009

Foment de la lectura

Campanya de foment de la lectura a Xile:

6 comentaris:

rits ha dit...

molt curiós!
m'ha recordat house, matrix... xò no sé si em faria llegir més....

jo m'he retrobat amb la lectura gràcies als blogs!!! i no dic per dir-ho!!! feia temps que no m'apassionava amb llibres i ara, gràcies a les recomenacions, li estic tornant a trobar el plaer

Striper ha dit...

Doncs esta molt be.

Thera ha dit...

Jo també ho trobo curiós. Tot el que sigui per fomentar l'hàbit està bé. Un granet més de sorra i que aconsegueixi el que pugui!

jo artin au ha dit...

Aquí, sense generalitzar però a mi em preocupa, s'està establint com una mena de competició: a veure quin és el nen que llegeix el primer a infantil, quants més nens llegeixen, acabat el primer cicle, en una classe més satisfet queda el Narcís de la senyoreta. No és així en altres llocs. Jo he tingut, a l'aula d'acollida, a quatre alumnes Alemanys (durant diversos cursos), allí el primer cicle, l'infantil, el dediquen a aspectes preparatoris per a la lectura i escriptura; no comencen, pròpiament la lectura fins els sis anys. Ves tu que tanta precipitació i tant anar al gra, per a beneplàcit de l'adult, no entorpeixi el desig per a la lectura?
Repeteixo (NO GENERALITZO, PERÒ HI HA NO POCS INDICIS)
Salutacions

Ferran Porta ha dit...

Aquest vídeo... no li veig la gràcia per enlloc, francament, entenent com a "gràcia" la capacitat de fomentar la lectura. Estic amb el que dius la rits.

Assumpta ha dit...

Crec que no acabo d'entendre el vídeo...

I estic amb el que diu la Rits i el Ferran... a veure comentaris de llibres a alguns blogs, m'anima a llegir més :-))

I el teu joc literari número Cent, Jesús, em va fer conèixer molts blogs nous i, per tant, llibres també!! :-))