27 de gener 2008

Desvirtualitzar-se

Encara continuen reproduint-se dins meu les emocions del dissabte a les Jornades sobre la Catosfera de Granollers, i que ja vaig començar a comentar ahir.
Molt més importants que els llibres i els blogs són les persones, i ahir vaig tenir el plaer de conèixer en viu a molts blocaires amb qui comparteixo xarxa; d'això se'n diu desvirtualitzar-se (paraula que no té res a veure amb desvirtutalitzar-se, que és perdre la virtut).
Amb alguns i algunes compartir experiències, plaers, sensacions, records, tristeses... i això comporta un cert grau de coneixement mutu i també d'afecte. La trobada real d'ahir reconec que em va omplir d'emoció, i lamento no haver disposat de prou temps per parlar amb cadascun de vosaltres amb més tranquil·litat, però hi va haver moments que el ritme de les presentacions era frenètic i no podia atendre a tothom com hagués desitjat.
Calen més trobades per a continuar desvirtualitzar-nos.

1 comentari:

Ramon Aladern ha dit...

Malgrat no poder-hi assistir presencialment, he seguit amb interès tota la informació que s'ha anat generant al voltant de les jornades. De moment he vist el vídeo en que vas participar juntament amb el Toni i els altres. Molt interessant!