13 de gener 2008

Zapatero pren cafè a Horta de Sant Joan?

Aquest dissabte vam quedar a Horta de Sant Joan amb uns amics per fer un tomb per la Terra Alta i el Matarranya. Ens esperaven en un bar de la plaça on vam prendre dos cafès i dos tallats. Aquestes consumicions, amb galeteta de regal inclosa, ens van costar 3,40 euros, en preus de 2008.
Davant d'això no ens va quedar més remei que admetre que Zapatero tenia raó en aquella famosa pregunta sobre el preu d'un cafè al programa Una pregunta para usted; el que no sabíem és que Zapatero anés a prendre's els cafès a Horta de Sant Joan.
A més a més d'aquesta anècdota el dia va ser prou aprofitat: vam visitar Horta de Sant Joan, el convent de Sant Salvador, Vall-de-roures, Cretes i Calaceit. Una meravella d'excursió. Però el dia em reservava algunes petites sorpreses literàries. Quan aparcàvem a Horta, per exemple, vaig trobar per casualitat al periodista Xavier Garcia. I no podia passar per Vall-de-roures sense visitar la llibreria de l'Octavi Serret. Només hi vaig estar cinc minuts, però en van sobrar quatre perquè l'Octavi no ho aprofités per a vendre un dels meus llibres a una clienta. Ja sabeu com funciona l'Octavi, i a qui no el conegui l'animo a visitar-lo. A la llibreria també vaig coincidir amb un poeta: Andreu Subirats.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Vall-de-Roures és preciós! El que no conec és la llibreria. Pot ser un bon pretext per tornar-hi...

Unknown ha dit...

Quin cop de pala... sort que com a mínim l'entorn i la zona s'ho valen!

Oscar Ramírez ha dit...

Això si és pot dit un dia rodó. Cultura, paisatge, gastronomia, literatura, compres i vendes...
Llàstima dels preus però pensa que hi ha llocs molt més cars.

Marc Ambit ha dit...

Doncs jo diria que aquests preus de cafès son de rècord, noi!
Llàstima que els bars que jo tinc a prop de casa no llueixen les mateixes tarifes :-)

Jesús M. Tibau ha dit...

Exactament, jo em referia al puc preu que ens van costar els 2 cafès i els 2 tallats, que s'aproximaven molt als famosos 0,70 cèntims del cafè de Zapatero.

Mon ha dit...

Ostres, Horta (o Orta) amb visita al Centre Picasso , la fonda Miralles i menjar crestó.....el convent de sant Salvador, les roques d'en Benet.... una meravella!