31 de gener 2008

Felicitats petites (29)

Una de les millors coses del món dels blogs és la relació i la cooperació que s'estableix entre els diferents blocaires. En un comentari de dimarts passat, i en relació amb les Felicitats petites, jomateixa em recomanava la visita d'un post concret.
Jo m'afegeixo avui a la recomanació, ja que il·lustra perfectament la intenció d'aquesta secció: subratllar les petites coses que ens ajuden a ser més feliços, coses quotidianes, coses gratuïtes normalment. Prepareu-vos doncs a viatjar fins a l'Argentina i aterrrar a Brisa de Amor.

4 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

Sàpigues que la Patry de Brisa de Amor, va estar fa poc a Catalunya concretament a Barcelona y va quedar encantada, amb el nostre blog ha apres a llegir el català i ja diu alguna frase, escriu-la que estarà molt contenta

salutacions

Brisa de Amor ha dit...

Hola Jesus!
Gracias por la mención que hiciste a mi sitio, alli falta una maravilla que es la posibilidad de la palabra la que nos mantiene en contacto permanente y a la cual agradezco cada dia!

En referencia a lo que dice nuestro amigo Te la ma María estuve hace poco en España especificamente en Barcelona y he quedado encantada. Previamente conocia a Te la y tenia una introduccion al catalán y pude constatar con mis propios ojos las maravillas de su tierra.

Salutacions y petonets desde Argentina

Montserrat ha dit...

Hola Jesús!

He vist el teu comentari al blog de la Carmen Tye i casualitats de la vida et vinc a visitar i em trobo amb un article on esmentés a la Patty a qui conec molt.

El món es un mocador que deia la meva àvia.

M'agradat molt el teu blog, et vindré a visitar de nou.

Salutacions.

Isabella ha dit...

També tinc la meva ex de tornada immediatament després de contactar amb el doctor Ogbidi. el meu ex Ray Pascal em va deixar fa un any, em va deixar el cor trencat així, un amic meu em va donar aquest correu electrònic de contacte ogbidihomeofsolution1@gmail.com i whatsapp número +2348052523829. Em vaig posar en contacte amb ell i el meu Ray em va tornar amb molt d'amor. en cas que necessiteu el seu poderós encanteri, també podeu arribar a ell, el 100% segur.