03 d’octubre 2007

24è joc literari

Ja hem arribat al mes d’octubre i al primer dels jocs literaris d’aquest mes que, com he dit a l’anterior post, té com a premi un cap de setmana a la Masia Casa Gran de Rasquera (Ribera d’Ebre).
Avui, al 24è joc literari, us demano un cop més una mica de creativitat. A mi m’agraden molt els relats breus, com aquest que es transcric titulat "El so d’uns porticons", inclòs al recull Postres de músic, editat per Empúries i guanyador del 39è premi Marià Vayreda.
Per a participar en aquest joc vull que m’envieu a l’adreça jesusimaite(arrova)gmail.com una petita continuació a aquest relat, d’unes tres o quatre línies com a màxim, juntament amb el vostre nom i població per als nouvinguts.
El termini per a enviar propostes als jocs d’octubre és el 6 de novembre, inclòs.

El so d’uns porticons
"De vegades cau en el més profund dels sense sentits, i necessita un petit cop de mà que l’impulsi, un dit que l’indiqui el camí veritable per a poder recuperar-se amb facilitat. Però avui, l’angoixa l’atrapa amb una xarxa més fonda que mai, i la foscor d’aquesta nit no ajuda gens. Pensa que no podrà sortir-se’n i suplica respostes a massa preguntes antigues, i els senyals que demana no arriben mai.
Quan es troba en ple centre del desesper, creu sentir, enmig d’uns cops que espanten, les passes lentes de Déu, o només el so d’uns porticons colpejats pel vent. Nota una fresca al rostre i descobreix que el corrent d’aire ha obert una de les finestres que es bat. S’aixeca per a tancar-la i poder dormir una estona fins que la primera llum del matí il·lumini el sostre."