09 d’octubre 2007

Ja està quasi a punt el joc literari de viatge virtual pels Països Catalans

Ja està tot preparat per al 25è joc literari, que podreu veure el dia 10 d’octubre, a les 20.00 hores. Estic molt il·lusionat amb aquest joc especial que se’m va ocórrer a principis d’estiu. Ja havia fet anteriorment jocs amb col·laboració d’altres blocs, i em va semblar una bona idea aconseguir la participació de blocs d’arreu dels Països Catalans. Em vaig posar de seguida a la feina, i han estat nombrosos els correus electrònics amunt i avall, però al final he aconseguit la col·laboració de blocs de Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Catalanya Nord, La Franja, Andorra i l’Alguer. No ha estat fàcil, però no he defallit i la participació creixent que han obtingut els jocs de cada dimecres m’han animat a continuar fins al final.

Ha calgut coordinar els vuit blocs per tal de trobar un dimecres i una hora del dia que a tots i a totes els anés bé. També havia d’enginyar un joc literari que resultés prou interessant, ni massa fàcil ni massa difícil, i que requerís la visita obligatòria a cadascun dels blocs. Espero que el trobeu prou interessant i que participeu també amb entusiasme.

Demano a tota la comunitat blocaire que col·laborin fent difusió d’aquesta iniciativa, que pretén demostrar que la cultura pot ser entretinguda, amb aquesta mena de viatge virtual per tots els Països Catalans, units per la força dels blocs.

Gràcies als blocs col·laboradors, sense els quals aquest projecte no seria possible.
Animeu-vos a participar, ja sabeu que podeu entrar al sorteig d'un cap de setmana a la Masia Casa Gran de Rasquera.

4 comentaris:

mar ha dit...

bona nit, Jesús M.
M'agrada tenir la casa plena d'amics i per això venia a convidar-te a la inauguració del nou "brisalls". Espero que t'agradi.
mar

Mon ha dit...

ep una salutació des de la garrofa

Unknown ha dit...

Encuriosit... esperaré a poder viatjar de Salses a Guardamenar amb aquest divertimento.

Salut Jesús M.!

O. ha dit...

Gràcies a tu, per confiar en nosaltres.