02 d’octubre 2007

Interacció creixent de blocs

Aquest món blocaire creix i no ens podem ni imaginar els camins sorprenents per on ens portarà. La interconnexió i cooperació entre blocs va en augment i crea una xarxa creativa que ja l'haurien volgut al Renaixement. N'hi ha molts casos.
Per exemple, per citar-ne alguns, el bloc Malerudeveuret ha iniciat el projecte d'Històries veïnals, on 49 blocaires col·laboraran per a crear relats d'acord amb unes enginyoses instruccions.
El bloc Tot és possible ha creat el reconeixement "Espais. racons interessants" que atorgarà als tres bloc que rebin més vots dels 1o nominats, entre els quals tinc l'honor de trobar-me.
Són molts els blocs que es dediquen a comentar a blocs compants, com ara l'Emigdi Subirats, per exemple.
En el meu cas, ja he fet diversos jocs literaris amb col·laboració amb altres blocs, i us avanço el projecte que culminarà el dia 10 d'octubre, quan proposaré un joc en el qual caldrà fer un itinerari virtual per tots els Països Catalans, a través de set blocs. No us ho perdeu.

2 comentaris:

Herois ha dit...

M'agrada el malerudeveure't i el de l'Emigdi, els visito de tant en tant.

Una abraçada heroica!

Sigueu Herois!

Unknown ha dit...

Parafrasejant els esquirols... Una cosa ens uneix ara, de salses a Guardamar: blogs, punt.cat iwebs, una realitat vora el mar.