16 d’octubre 2007

Funcionament dels jocs literaris


Com que darrerament tinc la satisfacció de rebre a molts visitants nous, us refresco una mica el funcionament dels jocs literaris. Cada dimecres en proposo un, intentant soprendre i que tots siguin una mica diferents. De tant en tant, altres blocs amics amaguen pistes per a resoldre’ls.
A finals de mes, entre tots els participants als jocs, sortejo premis cedits per alguna entitat. Per exemple aquest mes teniu temps fins al 6 de novembre per a enviar les respostes dels jocs del mes d’octubre, i el premi és l’allotjament en una habitació doble durant dues nits a la Masia Casa Gran de Rasquera (Ribera d’Ebre). Qui sap, potser l’habitació de la imatge serà la vostra.
Tots els participants rebran per correu electrònic una relació dels números que els corresponen, abans del sorteig públic.
Deixant de banda el sorteig, tothom pot participar a qualsevol joc en el moment que vulgui.
Penso honestament que es tracta d’una bona iniciativa, que pretèn fer més proper i entretingut el món dels llibres i la literatura, i per això us demano, especialment als centres d’ensenyament, la màxima difusió. També ofereixo a qualsevol entitat o empresa la possibilitat d’oferir els seus serveis o productes com a premi en futurs mesos.
Gràcies als participants, blocs amics i entitats col·laboradores per haver fet arribar els jocs literaris fins aquí.
Demà, un de nou, el 26è!

3 comentaris:

Júlia ha dit...

Doncs sí, una gran iniciativa, encara que no disposo de temps per participar-hi sempre ho trobo una molt bona idea.

rosa ha dit...

jo vull participar com ho haig de fer??

CAGARRO ha dit...

ENTREU AL NOSTRE BLOG I COMPROVAREU QUE CAMBRILS ÉS UN REFERENT EN BRUTÍCIA! ENTREU A CANBRILS CANBRUT! UN BLOC MOLT PUDENT!