03 d’octubre 2007

La polèmica més gran del món dels llibres (3)

El post que vaig posar el 21 de setembre sobre La polèmica més gran del món dels llibres continua aixecant polseguera, ja que aquesta setmana també se n'han fet ressò a la web literària Llibròfags .
Es veu que he posat el dit a la llaga, no tan sols de la literatura catalana, sinó també mundial. Es tracta d'un problemàtica de grans dimensions, i pocs agosarats s'havien atrevit a posar-la de manifest, tot i que ja ve de lluny.
Fins quan! Fins quan aquesta disbauxa i descoordinació que afecta els lloms dels nostres llibres que ara pugen, ara baixen, i a la salut dels nostres colls. O és que la Seguretat Social ens pagarà massatges a les cervicals?

3 comentaris:

Giorgio Grappa ha dit...

De vegades, les coses més senzillen porten una sèrie de maldecaps increibles. Estic pensant, coses de la feina, en si s'ha de dir Complement Directe i Complement Indirecte, o Objecte Directe i Objecte Indirecte (no és conya: he vist professors de secundària quasi arribar a les mans per aquesta xorrada).

Anònim ha dit...

crec que la solució final seria crear un Cos Especial d'Agents Tipogràfics, i que este tingués llicència per efectuar les accions necessàries. Ortotipografia en mà recorrerien les editorials i les impremtes a la recerca dels malfactors que erren el seu camí, vils dissenyadors i maquetistes que cauen en pràctiques heretges i que cal erradicar de la faç del món editorial, pel bé dels nostres colls i de les generacions futures (no em vull ni imaginar les malformacions genètiques a què podria donar peu este mal!)

:D

zel ha dit...

Ole ole, això m'agrada, un Cos Especial... però per ventura no us recorda algun altre cos? Giorgio, es barallen, però ara gairebé s'ha acordat això d'objecte, la polèmica serà si hi ha xoc amb coses com ara, que o qui pot ser objecte de què o de qui? Et sona? Lectors units pel descans de les cervicals, a la recerca d'una solució!!!!