18 d’octubre 2007

El plaer de llegir


La lectura de llibres és un plaer, i així caldria vendre’l, com unes postres. A tots ens agraden unes bones postres després de menjar, tot i que uns prefereixin la crema catalana i altres, adictes fins al moll de l’os, esperin amb ànsia que el cambrer reciti un pastís de xocolata al menú. Cadascú té el seu gust, tots ben vàlids, i cal anar tastant com qui busca la felicitat. Amb els llibres passa el mateix, i no ens hem de deixar portar per modes, ni per lectures obligatòries perquè si no no sabràs de què parlar.

Fomentar la lectura? Sí, amb un llibre sota el braç i un somriure de plaer.

5 comentaris:

Jordi Gonzalez ha dit...

Aixo es mereixia un felicitats petites

Montserrat ha dit...

us puc assegurar que no és tan fàcil arribar amb la lectura als menuts tots creant l'hàbit i el plaer de llegir.

Anònim ha dit...

Montserrat, és cert, ara hi ha altres distraccions més interactives i que recompensen immediatament als menuts, els llibres no ho tenen això per que es triga bastant més en "entrar-hi".

Té solució aquest problema?

Montserrat ha dit...

solució no sé... però cal anar treballant poc a poc tot aconseguint petits lectors

Judit Ortiz ha dit...

Tinc un fill d'un any i li encanta mirar llibres i passar les pàgines. Li encanta mirar els colors i les formes mentre li parlem. Potser serà perquè quan li donava el pit, tot sovint aprofitava per llegir algun llibre, i li he donat 9 mesos. Potser serà que a casa no tenim tele i preferim parlar o llegir... Potser el problema no és la lectura en sí, són els nostres costums adults i consumistes.
Judit