14 d’octubre 2007

Club de Lectura de Tortosa

Les noves instal·lacions de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa registren un elevat nombre de visites diàries i ofereixen a la ciutat una variada oferta d'activitats culturals que dinamitzen el barri antic. Jo tinc el plaer de coordinar una d'aquestes activitats: el Club de Lectura de Tortosa.
Els clubs de lectura creixen arreu del país i proporcionen als aficionats a la literatura un excel·lent marc per a parlar de llibres i compartir emocions. Saber que podràs comentar el llibre que tens entre mans amb altres lectors, o fins i tot amb el seu autor, te'l fa llegir amb més atenció, amb més cura, i en treus més profit. Després, poder compartir les sensacions que t'ha despertat el llibre és molt interessant, ja que els ulls dels altres han observat tresors que t'havien passat per alt.
Us ho recomano de forma entusiasta. A més, formar part del Club de lectura no comporta cap obligació. De la mateixa manera, es pot assistir a les reunions sense ser-ne membre o, fins i tot, sense haver llegit el llibre amb anterioritat.
La propera reunió del Club de Lectura de Tortosa serà el 29 d'octubre, per comentar un recull de contes fresc i provocatiu: T'estimo si he begut, d'Empar Moliner.
Actualment, quan encara no fa un any del seu funcionament, el Club de Lectura de Tortosa ja té 49 membres. El número 50 pots ser tu!
Per a més informació, poseu-vos en contacte a clubdelectura@tortosa.cat o al telèfon 977445566.

1 comentari:

Jordi Gonzalez ha dit...

Personalment recomano els clubs de lectura per diverses raons:
fas quelcom que t'agrada,
coneixes gent nova i et relaciones,
llegeixes llibres que sinó potser mai llegiries,
es gratuit...