22 d’octubre 2007

El bloc i els jocs literaris als centres d'ensenyament

Cada cop són més nombrosos els participants als meus jocs literaris, provinents de tots els territoris de parla catalana, però poques coses em farien més alegria que saber que aquests jocs arriben a les aules. Per això demano als professors dels IES, especialment, que animin a participar als seus alumnes, ja que un dels principals motius que m’animen a proposar aquests jocs literaris és fer més proper i entretingut el món dels llibres i de la literatura. També us demano que m’informeu de l’existència i del resultat d’iniciatives en aquest sentit.
En aquest sentit, em fa especialment feliç veure que m'han posat un enllaç als blocs Club de Lectura de Benaprès i La meva escola.
Si n'hi ha més, aviseu-me.

2 comentaris:

Montserrat ha dit...

la meva escola és d'Infantil i Primària per tant massa petits per fer els Jocs però mai se sap... potser algun pare o mare el troba interessant, o algun dels meus petits alumnes hi troba gust en fer-ho... no hem de donar mai res per perdut a l'esenyament

Pedro ha dit...

Molts professors ja ens donen el plaer de veure i escoltar gent així de les lletres. El divendres vam tenir el plaer de veure't a Amposta a la presentació de faules mamíferes de Josep Igual.
Vas estar genial i sense dubte ens tornarem a veure el dissabte a les 11 a la II trobada d'escriptors