30 d’octubre 2007

Trobada del Club de Lectura de Tortosa

El Club de Lectura de Tortosa ens vam tornar a reunir ahir a la Biblioteca Marcel·lí Domingo per tal de comentar el llibre d'Empar Moliner, T'estimo si he begut. Com anteriors ocasions, vam gaudir d'una tertúlia informal on cadascú va exposar la seva opinió sobre aquest recull de contes i, en general, vam destacar l'actitud provocadora de l'autora que no s'ho pensa gens a l'hora de ridiculitzar i ironitzar sobre temes aparentment seriosos com ara el feminisme o les ONGs, per exemple. Ella, una dona escriptora, no dubta en parodiar les feministes o certa actitud i esnobisme d'alguns escriptors. Els problemes de la parella o l'incansable desig d'allò que no tenim són temes recurrents en aquests relats.
Independentment que un llibre ens pugui agradar més que un altre, aquestes trobades ens serveixen als lectors per a apropar-nos als llibres amb més cura i atenció encara i després, a més del plaer que ens dóna la lectura, trobem el d'una bona tertúlia.

La nostra propera trobada serà el 26 de novembre per comentar tot un clàssic del segle XX: El vigilant en el camp de sègol, de J. D. Salinger. Aquest és un llibre magnífic, de lectura indispensable, idoni per a atraure els més joves al món dels llibres .

2 comentaris:

rosa ha dit...

jo l'he llegit el vigilant en el camp de sègol, i és magnífic sobretot pels joves, ho recomano.
Nosaltres aqui a Sant Feliu de Llobregat també fem trobades de lectures, un cop al mes a la biblioteca Montserrat Roig, m'agrada anar-hi i gaudeixo força.

Anònim ha dit...

El de la foto és Gerard Vergés?