10 de gener 2008

De dues en dues

De vegades ja passa això, que les coses vénen de dues en dues. Per exemple, aquesta setmana m'han fet dues entrevistes.

La primera, a càrrec de la companya blocaire d'Antaviana, on cusioseja sobre els meus gustos i influències com a escriptor.

La segona, a càrrec de Gustau Moreno a la contraportada d'El Punt, que podeu trobar també al seu bloc La Marfanta, on parlem sobre el món dels blocs i sobre el meu proper llibre, El vertigen del trapezista, que editarà Cossetània d'aquí poc temps. A molts us sonarà aquest nom, i és que el món dels blocs estarà present en aquest llibre de diverses formes; la principal en el títol, que agraeixo la seva cessió al trapezista. Aquest títol em va enamorar tant des del primer moment, que he estat incapaç de trobar-te cap ni millor, ni més adient al conjunt dels contes.


6 comentaris:

Ricard Garcia ha dit...

L'enhorabona, Jesús, per les dues entrevistes! I pel que fa als TBOs i a les històries de Los Cinco, a mi també em van servir per fer les primeres passes. Deu ser una cosa pròpia dels nois de la nostra generació, sembla que les noies llegien altres coses. Potser n'hi ha alguna que ens ho pot explicar.

Toni Ros ha dit...

Lo del blog com a "nou gènere literari" caldria discutir-ho. Jo diria que es tracta del dietari de tota la vida, però digitalitzat, és a dir, estaríem parlant de què el blog s'inclouria dins el gènere ciberdietarístic. De fet, encara no ha estat reconegut com a tal oficialment. Espero que aviat s'esmeni.

Roser Caño Valls ha dit...

Tota la vida els escriptors ens hem interelacionat, amb diverses activitats. Avui dia tot això es trasllada al món blocaire que encara aplega a més gent.

Anònim ha dit...

Gràcies de nou!

rosa ha dit...

enorabona surts al diari
jo també llegia los cinco i los siete secretos i esther y su mundo....

Anònim ha dit...

Jo llegia Los tres investigadores, no sé si a la vostra quinta ja els coneixieu o és més de la meua infantesa. Quins records!