28 de març 2008

Bookcrossing

Ja fa mesos que em passa pel cap la idea de fer bookcrossing, és a dir, deixar llibres abandonats per tal que algú els reculli, els llegeixi i els torni a alliberar. Alliberar és un verb que m'agrada més que abandonar, en aquest cas. Hi ha una web on es poden registrar els llibres alliberats per tal de fer-ne un seguiment, però jo m'estimo més fer-ho de forma independent, salvatge, arriscada.

Ja tinc preparat el primer dels llibres que alliberaré, en el banc de Tortosa que apareix a la imatge, d'aquí 3 dies. El seu autor em va fer una dedicatòria especial en motiu d'aquest alliberament, i desitjo que el seu viatge sigui llarg.

9 comentaris:

Puji ha dit...

A veure si m'arriba!

Gustau Moreno ha dit...

Jo també ho pensat, aquests dies!
Estem fent neteja al despatx i hi ha llibres que ja no sé on posar-los... Em fa molta pena, però penso que algú més els podria aprofitar i gaudir :-(

Lucia Luna ha dit...

Quina bona idea, es fantàstic!
Petons maco :)))

Boirina ha dit...

Segur que no els vols registrar? Mira que sempre tindras la coseta aquesta de no saber què ha passat amb el teu llibre...
Bé, si registres el llibre possiblement també passarà el mateix, però mentre tingui el BCID hi ha la possibilitat de que algú en doni notícies.
Sóc una bookcrosser convençuda, crec que se'm nota una mica. ;)
Ah, i em dedico a fer etiquetes per a alliberar llibres. Aquí: http://www.atelierdefengshui.com/bclabels.htm
Per si t'hi repenses.

Mireia ha dit...

Jo fa temps també havia pensat en convertir-me en " alliberadora de llibres" però no m'he acabat de decidir . això d'alliberar llibres em recorda a un personatge d'un novel·la que alliberava gnoms de jardí.

a veure com et va

núria ha dit...

Alliberaràs un llibre o l'allibreraràs?
Jo et diria el mateix que la boirina, registra'l, l'emoció que sentiràs quan algú et digui que el té no te la pots perdre, t'ho dic per experiència!
I ja no et dic res si tens temps i t'esperes discretament en algún racó des d'on puguis veure qui l'agafa!!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

jo també et suggeriria el registre. Boirina vaig a mirar les teves etiquetes.

Anònim ha dit...

Avui alliberaré el meu primer llibre (per si a algú li interessa serà a Valls). Gràcies Boirina per alliberar unes etiquetes tan xules!

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

jo fa temps que ho vaig començar a fer, registrant els llibres i tot, però he de confessar que ha sigut un autèntic desastre, i mira que hi tenia il-lusió en el tema....