06 de novembre 2008

Felicitats petites(69): a L'Escala.


Mirant el paisatge des de la terrassa de l'hotel a L'Escala imagino que uns operaris de l'Ajuntament han posat la farola i l'atzavara al seu lloc la nit abans, que han ordenat a la barca l'hora precisa per passar per davant, que algú ha despentinat el mar, que s'han col·locat estratègicament els núvols només per mi, per regalar-me una felicitat petita.

7 comentaris:

Txarli ha dit...

A la foto no surt però, pot ser hi ha un operari aguantant la farola, esperant a que te'n vagis per plegar! No sé si has vist el "Show de Truman" però la teva descripció m'ha fet pensar-hi..pot ser podriem treure una versió en català: "El Show de Tibau".

Maria ha dit...

despertar-se amb aquesta vista és començar bé el dia. quina pau!

Rosenrod ha dit...

Sí, señor: hay veces que el mundo entero se ha ordenado en torno nuestro. Es mentira, claro, pero ¿qué mal hace llevarse por ese momento? (lo preocupante sería que fuese una sensación permanente).

Un saludo!

Anònim ha dit...

Certo questo trucco potremmo applicarlo tutti noi e godere di una piccola felicità che non costa nulla. Anch'io ad esempio potrei pensare che lo splendido scenario che vedo dalla finestra del lavoro sia stato messo lì apposta per me: che meraviglia, tra poco sarà il tramonto...

Deric ha dit...

L'Escala és un lloc on hi vaig quan necessito relaxar-me. Passejar per la platja d'Empúries i acostar-me a l'antic port m'encanta.

Striper ha dit...

Jo crec que aquesta seria ben grossa.

Antoni ha dit...

L'Escala et permet sovint de sentir "Felicitats petites", sols cal gaudir del paisatge i de la natura que hi és sempre present.

Antoni