29 de novembre 2008

Llegint contes a Móra d'Ebre

Aprofitant que aquests dies vaig sovint a la Ribera d'Ebre en motiu d'uns tallers d'escriptura, el passat dimecres vaig passar una bona estona llegint alguns dels meus contes a la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre.

És el primer cop que faig un acte així, en solitari, basat completament en la lectura de contes. Després dels nervis inicials m'ho vaig passar força bé, alternant relats on els protagonistes eren l'humor i la tendresa, i observant la reacció del públic (més d'una vintena) que va desafiar el fred d'aquell vespre i es va perdre l'inici del partit de la Champions.

Cada cop m'agrada més llegir els contes en veu alta, com un acte molt més amè a les presentacions tradicionals, i estic obert a qualsevol proposta en aquest sentit. Val a dir que intento millorar a poc a poc, tot i que em trobo a anys llum de gent que s'hi dedica amb molt més talent, com ara L'espina de la sardina, que el dijous vaig poder conèixer desrpés de deleitar-nos a Tortosa amb la seva interpretació de relats de Mercè Rodoreda (no hi ha comparació).



El proper acte serà una xerrada sobre El vertigen del trapezista organitzada per l'IES La Sènia, el 17 de desembre a les 20.15 hores, a la Sala de Cultura. Serà el primer acte inclòs al programa Itineraris de Lectura on participo.

4 comentaris:

Striper ha dit...

Com es suposa que cobras alguna cosa d'aixo es podria dir viure del cuento.no?

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per la vetllada; el públic va sortir realment satisfet.

Asimetrich ha dit...

Jo m'he quedat amb que portaves la mateixa camisa que dus a la foto del teu perfil de blogger. Que és el teu vestit de feina, com els super-herois? :-)
una abraçada

rebaixes ha dit...

La pràctica treu mestre. A seguir i si agrada...Anton.