08 d’abril 2009

Fira d'espectacles literaris


Ja s'està preparatn la fira d'espectacles literaris Litteratum, dins del marc de la de la VI Fira del Llibre Ebrenc que tindrà lloc a Móra d'Ebre els dies 5, 6 i 7 de juny de 2009. L’objectiu principal és donar a conèixer tots els espectacles al voltant de la literatura principalment en llengua catalana existents i apropar-los a professionals de l’àmbit de la gestió cultural, tècnics culturals d’administracions públiques, centres d’estudis i associacions culturals, etc. per tal que aquest els incloguin en la programació de les diverses activitats que es realitzen arreu dels territoris de parla catalana.
A més, es vol promocionar la literatura i els escriptors/es en llengua catalana apropant-la al gran públic que gaudirà i coneixerà més la literatura i els seus escriptors a través dels espectacles i activitats paral·leles que s’organitzaran durant els dies de la fira.
Per a més informació enviar un correu electrònic a info@litterarum.cat i els programadors interessats en assistir poder enviar les seues dades a professionals@litterarum.cat
.
I abans, tindrà lloc la III Fira del llibre Joan Cid i Mulet de Jesús, dels dies 17, 18 i 19 d'abril. Podeu trobar més informació al seu blog.